One to one Mentoring

Descrierea programului

Este un program accelerat ce faciliteaza transferul  unei afaceri, a puterii si autoritatii de a conduce o afacere,  a activelor unei companii si nu in cele din ­­urma, a unei traditii de familie, catre copiii ownerilor sau catre persoanele considerate resurse critice dintr-o companie.

Tendinte actuale

Majoritatea ownerilor foarte puternici din Romania, care au construit companii si care sunt responsabili pentru plata salariilor a mii de angajati, au facut eforturi de a-si trimite copiii la cele mai importante scoli din Romania sau din lume, traiesc cu speranta ca acestia sa poata prelua intr-o zi afacerea si sa continue spre mai departe cu dezvoltarea si consolidarea acesteia.

Din pacate, indiferent de nivelul de performanta al scolilor sau de potentialul tinerilor aflati intr-o astfel de situatie, preluarea unei afaceri presupune cunostinte, competente si expertize solide, pe care nu si le poate insusi decat printr-un program accelerat de echipare si transfer asistat.

Durata programului

Programul dureaza de la o perioada de 8 luni si pana la maximum 12 luni si are la baza o metodologie completa ce vizeaza urmatoarele directii de dezvoltare si actiune:

1Kruger Appraisal System, evaluarea aprofundata a potentialului neexploatat al tanarului aspirant la statutul de Owner sau General Manager.

2Realizarea unui plan de dezvoltare personala

3Realizarea unui plan de echipare cu competente, expertize si certificari necesare

4Plan accelerat de Integrare Organizationala, Induction Plan Process

5Plan de business coaching, One to One

6Plan de transfer putere, autoritate, active, obiective strategice, etc.

Foarte Important
  1. 1. Fiecare proces in parte are la baza metodologie profesionala completa, formata din procese, etape, mecanisme profesionale, metode, instrumente si livrabile, softuri de diagnoza a starii curente a tanarului aspirant.
  2. 2. Programul are la baza o metodologie complexa de reechilibrare a vietii personale (pentru tinerii cu un sistem de ghidare al vietii personale, autodistructiv sau distructiv), PRP(People Reconstruction Process).
Grupul tinta

Ownerii sau General Managerii care vor sa faca transfer de autoritate, putere si competente, catre copiii acestora, dupa finalizarea scolilor superioare.

Metodologia folosita
  1. 1. Kruger Appraisal System
    • Evaluarea aprofundata a tanarului aspirant, pe patru axe de scanare aprofundata
  2. 2. Livrarea si asumarea unui livrabil de aprox. 35 de pagini, grafice cu diferenta dintre profilul stabilit cu Ownerul
  3. 3. Procesului si abilitatile si competentele detinute de tanarul aspirant
  4. 4. Plan accelerat de dezvoltare si echilibrare personala

Plan accelerat de echipare cu competente aprofundate in conducerea performanta a unei afaceri.

  1. 1. Plan accelerat de Integrare organizationala a tanarului aspirant la postul de Owner sau general manager.
  2. 2. Plan accelerat de transfer de putere, autoritate, active,obiective strategice,etc
Scopul procesului de “One to One Menthoring”

Este acela de a asigura transferul complet de autoritate, active si patrimoniu catre un tanar aspirant la conducerea unei afaceri.

De asemenea, procesul are ca scop principal echiparea accelerata cu competente, experiente si expertize complete necesare conducerii unei afaceri.

Candidatul ideal pentru procesul de “One to One Menthoring”

1. Tinerii care au finalizat scoli superioare si trebuie sa preia o functie sau chiar o companie, de la parintii acestora.
2. Shareholder-ii care au devenit parteneri intr-o companie.
3. Tinerii care incep o afacere si nu au competentele si expertizele necesare asigurarii succesului necesar.

Pentru a contacta consultantul apasati aici