Consultanta Transformationala

Este un proces sistemic prin care se transfera intreaga metodologie de consultanta, necesara reorganizarii, dezvoltarii si consolidarii unei afaceri catre top managementul unei companii. 

Transferul intregii metodologii este gandit ca o combinatie perfecta dintre un proces de echipare cu toate competentele necesare unui consultant si mentoring in implementarea a 20 de proiecte capabile sa transforme organizatia intr-una performanta.

Grupul tinta

Top Managementul unei companii

Participantii la programul „GM Master Class Academy”

Metodologia folosita

Metdologia de consultanta folosita in acest proces se numeste MOA – Matricea Organizarii Activitatilor (traducere eng)

Intreaga metodologie de consultanta necesara reorganizarii, dezvoltarii si consolidarii unei afaceri, este transferata catre un grup format din min. 7, maxim 14 manageri de top.

Transferul se face prin intermediul a 8 module de training, urmate de 22 de proiecte ce trebuie realizate si implementate in companie.

Dupa generarea proiectelor, prin mecanisme specifice consultantei, acestea sunt implementate in companie. In acest mod compania isi va elimina toate disfunctiunile identificate inainte de start-up programului.

Toti membrii  programului vor fi echipati cu intreaga metodologie de reorganizare, dezvoltare si consolidare a companiei, formata din:

 1. 1.Metodologie completa de auditare a tuturor departamentelor din: metode, instrumente profesionale, mecanisme, livrabile
 2. 2.Metodologie completa de diagnosticare a climatului companiei. Acces nelimitat la soft de diagnoza, analiza si reformatare a climatului companiei. De asemenea este livrat si transferat intregul pachet de reformatare a climatului organizatiei.
 3. 3.Metodologie completa de diagnosticare a mediului intern.
 4. 4.Metodologie completa de diagnoza pe 4 axe de consultanta:
  • diagnosticarea obiectivelor fundamentale ale companiei;
  • diagnoza proceselor sistemelor;
  • diagnoza, evaluarea aprofundata a posturilor si angajatilor;
  • diagnoza climatului cultural;
 1. 5.Metodologie de realizare si implementare a strategiilor de afaceri si functionale.
 2. 6.Mecanisme de consultanta, pentru implementarea managementului prin obiective.
 3. 7.Mecanisme de stabilire a indicatorilor de performanta pentru fiecare departament si post.
 4. 8.Mecanisme de stabilire si implementare a managementului performant.
 5. 9.Mecanisme de consultanta necesare realizarii si implementarii unui sistem profesional de salarizare, compensatii si beneficii.
Scopul Consultantei transformationale

Este acela de a echipa intreaga echipa de management a unei companii, cu toata metodologia de consultanta necesara reorganizarii, dezvoltarii si consolidarii unei companii si afaceri.

Devenind consultanti in adiminstrarea unei afaceri si a unei echipe, in propria companie, vor fi mai implicati, isi vor asuma cu mai multa usurinta schimbarile si vor sti cum sa dezvolte si sa consolideze compania.

Candidatul ideal pentru Consultanta Transformationala
 1. 1.Sunt companiile care au mai mult de 50 de angajati, cel putin 7 directori in Top Management.
 2. 2.General Managerii si Proprietarii de companie, doar in programul Open, GM Master Class Academy.

Pentru a contacta consultantul apasati aici